Afscheidsfotografie

Uitvaartfotografie

 

Afscheid nemen van iemand die je lief hebt is zwaar en iets wat je hoopt nooit mee te maken. Helaas ontkomen we hier niet aan. Het verdriet kan ik niet bij je wegnemen, maar door op een ingetogen en pure manier dit afscheid vast te leggen kan ik er wel voor zorgen dat je naderhand een mooi fotoverslag hebt om hier op terug te kijken. Het een plekje te geven als het moment daar is om het verlies te verwerken.

Afscheidsfotografie zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Met die reden heb ik mijn prijzen met respect geprobeerd samen te stellen voor ieder budget. Wil je in termijnen betalen? Ook dit is mogelijk, natuurlijk zonder rente. Neem contact op om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Herinnering Reportage

Soms komt het verlies plotseling, andere keren is het iets waar lang je lang tegen vecht voor het moment daar is.

Als jullie het al van te voren weten kan het fijn zijn om een reportage te maken met zijn allen, van de band die er is. Een mooie herinnering met een lach, en soms ook een traan.

Ik zal dit met veel liefde voor jullie vast leggen. Op een mooie (buiten)locatie, bij jullie thuis, of als je al te ziek bent, in het ziekenhuis.

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring met het vastleggen van deze momenten en weet als geen ander hoe fijn het is om op deze foto’s terug te kunnen kijken.

Prijzen

Jij bepaald voor bepalen welke reportage of welk pakket je wilt boeken en wat het budget is dat je hier aan uit geeft. Je hoeft enkel te kiezen, ik adviseer, fotografeer, ontwerp en lever jouw foto’s af op de manier die het beste bij jou past. Er zitten nooit verborgen kosten aan de reportage en hier onder staat precies wat de kosten zijn. Hierdoor kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Herinnering reportage

Foto's maken in die laatste maanden of weken
249
  • Kennismakingsgesprek
  • Fotoreportage op locatie
  • 5 foto’s in hoge resolutie
  • Extra bestanden €25 per stuk of €150 voor alle bewerkte bestanden (minimum 15 stuks)
  • Online gallery binnen 1 week

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele reiskosten buiten Amstelveen en eventuele parkeerkosten conform lokaal tarief.
Bij boeking ontvang je een factuur van €50, betaling van deze factuur bevestigd de afspraak. Na de reportage en het zien van de foto’s ontvang je een factuur voor het restbedrag.

Contact

Hebben jullie interesse in een fotoreportage? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Ik neem dan contact met jullie op om jullie wensen te bespreken.

Kuiken fotografie 
Amstelveen 
Tel: 06-41940931 
KvK: 67977561
BTW: NL001607174B50