Boudoir

Sensuele foto’s voor elke vrouw

Met jouw favoriete muziek op de achtergrond maken we smaakvolle foto’s om trots op te zijn. Het belangrijkste deze dag is dat jij je op je gemak voelt, mooi voelt en sexy voelt. Dat we samen, of indien de visagist er bij is met zijn drieën, er voor zorgen dat jij straalt.

We gebruiken hiervoor alleen daglicht. Dit kan bij jullie thuis zijn, of in een hotel kamer voor een extra luxe boudoir uitstraling. Voor de reportage nemen we ruim de tijd, dat jij je op je gemak voelt is het belangrijkste voor mooie foto’s.

Tijdens de reportage gaan we in ontspannen sfeer een reeks mooie foto’s van jouw maken. In jouw favoriete lingerie setje, of met een simpel onderbroekje met een effen gekleurde blouse. Ook dat kan heel erg sexy zijn, zonder dat je te veel ziet.

Wil jij de foto’s geven op de ochtend van jullie grote dag? Zorg dan dat je op tijd je reportage boekt. Naast het fotograferen zelf heb ik ook de tijd nodig om jouw foto’s te bewerken.

Voor wie is een boudoir reportage geschikt? Voor iedereen! Ongeacht leeftijd of kledingmaat. Want iedereen is prachtig en verdiend mooie sensuele foto’s van zichzelf.

Ja! Ik wil een boudoir reportage, en nu?

 

Zodra je besloten hebt dat je een reportage wilt inboeken plannen we samen een voorbereidingsgesprek in als je dit wenst. Dit kan telefonisch of via een videogesprek.

Hierin bespreken we je wensen, plannen we de datum en bepalen we de locatie van de reportage. Ik stuur van deze afspraken een bevestiging via de mail, samen met de factuur van het door jou gekozen pakket.

Na de reportage krijg je de foto’s te zien in een beveiligde omgeving, alleen jij krijgt het wachtwoord. Zo kan je zelf bepalen met wie jij je foto’s deelt. Hier kan je eenvoudig je favorieten uitkiezen. Natuurlijk sta ik altijd klaar om je te helpen met deze keuze en de keuze voor een eventueel product als je dit fijn vind.

Als fotograaf ben ik trots op alle foto’s die ik maak en deel ik ze graag. Natuurlijk doe ik dit enkel met jullie toestemming.

Prijzen

Jij bepaald voor bepalen welke reportage of welk pakket je wilt boeken en wat het budget is dat je hier aan uit geeft. Je hoeft enkel te kiezen, ik adviseer, fotografeer, ontwerp en lever jouw foto’s af op de manier die het beste bij jou past. Er zitten nooit verborgen kosten aan de reportage en hier onder staat precies wat de kosten zijn. Hierdoor kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Deluxe

Voor elk budget een pakket
250
  • Reportage
  • Bewerking van de foto’s
  • Beveiligde omgeving om je foto’s te bekijken
  • 5 bestanden in hoge resolutie
  • Afdruk advies
  • Meerprijs voor newborn, cakesmash of Day in the Life €50
  • Extra bestanden €25 per stuk of €150 voor alle extra bestanden

lle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele reiskosten  buiten Amstelveen a €0,35 per kilometer. Eventuele parkeerkosten conform tarief op locatie.

Liever geen visagist? Dan betaal je €50 minder voor het Premium pakket.

Liever thuis in Amstelveen e.o. in plaats in van in een luxe hotel bij het premium pakket? Dan krijg je €75 korting op het pakket. 

Wat anderen zeggen…

Het was een super leuke middag en door de ontspannen, gezellige en niet ongemakkelijke sfeer zijn het prachtige Boudoir foto’s geworden! Nogmaals 1000 x dank.

Floor Wolf

De shoot verliep heel erg fijn en ontspannen. Zowel Diane als de visagiste hadden hele leuke ideeën voor poses, namen alle tijd en stelde mij op mijn gemak. Diane is een spontaan, gezellig, flexibel en zelfverzekerd persoon die weet wat ze wil en dat werkte heel fijn. En dat is ook echt in het resultaat terug te zien, wat zijn de foto’s mooi geworden en wat ben ik er blij mee. Echt een aanrader!

Ik kan iedereen adviseren om een boudoir shoot te doen bij Diane! Ik heb behoorlijk onzeker van mijzelf, zelfs na veel afgevallen te zijn. Diane doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Alles gaat in overleg en niets zonder dat jij het wil. Dit begint al met het plannen van de afspraak en niet alleen op de dag zelf. Zij laat alle mooie kanten van jezelf naar voren komen!

Talitha van Moll

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet als geheugen steuntje als je met je eigen camera gaat fotograferen.