Sensuele foto’s voor elke vrouw

Met jouw favoriete muziek op de achtergrond maken we smaakvolle foto’s om trots op te zijn. Het belangrijkste deze dag is dat jij je op je gemak voelt, mooi voelt en sexy voelt. Dat we samen, of indien de visagist er bij is met zijn drieën, er voor zorgen dat jij straalt.

We gebruiken hiervoor alleen daglicht. Dit kan bij jullie thuis zijn, of in een hotel kamer voor een extra luxe boudoir uitstraling. Voor de reportage nemen we ruim de tijd, dat jij je op je gemak voelt is het belangrijkste voor mooie foto’s.

Tijdens de reportage gaan we in ontspannen sfeer een reeks mooie foto’s van jouw maken. In jouw favoriete lingerie setje, of met een simpel onderbroekje met een effen gekleurde blouse. Ook dat kan heel erg sexy zijn, zonder dat je te veel ziet.

Wil jij de foto’s geven op de ochtend van jullie grote dag? Zorg dan dat je op tijd je reportage boekt. Naast het fotograferen zelf heb ik ook de tijd nodig om jouw foto’s te bewerken.

Voor wie is een boudoir reportage geschikt? Voor iedereen! Ongeacht leeftijd of kledingmaat. Want iedereen is prachtig en verdiend mooie sensuele foto’s van zichzelf.

Extra's

Alle extra opties op een rij
  • Extra bestanden €25 per stuk
  • €150 voor 15 extra bestanden (omgerekend €10 per stuk)
  • Hotelkamer in Amstelveen €150
  • Visagie €100
  • Extra uren €150 per uur
  • Luxe album mogelijk vanaf €150
  • Afdrukken mogelijk vanaf €15

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, reiskosten a €0,23 per kilometer vanaf postcode 1185RB en eventuele parkeerkosten conform lokaal tarief.

Wat anderen zeggen…

Het was een super leuke middag en door de ontspannen, gezellige en niet ongemakkelijke sfeer zijn het prachtige Boudoir foto’s geworden! Nogmaals 1000 x dank.

Floor Wolf

De shoot verliep heel erg fijn en ontspannen. Zowel Diane als de visagiste hadden hele leuke ideeën voor poses, namen alle tijd en stelde mij op mijn gemak. Diane is een spontaan, gezellig, flexibel en zelfverzekerd persoon die weet wat ze wil en dat werkte heel fijn. En dat is ook echt in het resultaat terug te zien, wat zijn de foto’s mooi geworden en wat ben ik er blij mee. Echt een aanrader!

Ik kan iedereen adviseren om een boudoir shoot te doen bij Diane! Ik heb behoorlijk onzeker van mijzelf, zelfs na veel afgevallen te zijn. Diane doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Alles gaat in overleg en niets zonder dat jij het wil. Dit begint al met het plannen van de afspraak en niet alleen op de dag zelf. Zij laat alle mooie kanten van jezelf naar voren komen!

Talitha van Moll