Bruiloft

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen en willen graag mooie foto’s hebben van deze dag. Daarom zijn jullie bij ons terecht gekomen.

Naast de reportage van jullie trouwdag leveren wij ook standaard een luxe fotoalbum in alle pakketten vanaf shoot the ceremonie. Bij shoot at cityhall zit in een minialbum. Het luxe album ontwerpen we samen. Dit doen we bij ons, of bij jullie thuis. wij helpen jullie met het kiezen van een formaat en welk materiaal er bij jullie past. Zo krijgen jullie een uniek fotoalbum.

Waarom deze service?
Jaren lang hebben we enkel digitale bestanden geleverd. Deze bleven op computers staan of werden afgedrukt bij afdrukcentrales die niet het maximale haalde uit de foto’s waar we zo hard voor gewerkt hadden. Omdat we achter onze foto’s staan en achter de producten die we leveren zijn we daarom gestopt met het enkel verkopen van digitale bestanden en geven we jullie een herinnering voor het leven.

Hi, wij zijn Diane & Veron 

Wij zijn moeder en dochter. En wij zijn jullie fotografen.

Diane staat al sinds haar 17e achter de camera, Veron sinds haar 13e. De afgelopen jaren was Veron optioneel als second shooter bij te boeken, maar sinds 2020 doen we de reportages samen!

Onze stijl is spontaan, vrolijk, zacht, puur en ongeregistreerd. We zijn een mengeling tussen de traditionele bruidsfotograaf en de reportage fotograaf. Voor ons is het belangrijk dat jullie kunnen genieten van jullie grote dag en dat we dit zo onopvallend mogelijk vast leg. Maar we nemen wel een momentje voor de familiefoto’s en foto’s van jullie samen.

Geprikkeld om meer te weten te komen? Vul vrijblijvend het contact formulier in of bekijk onze website exclusief voor bruidsfotografie

Prijzen

Hier onder staan alle prijzen vermeld van de pakketten die ik het meest aan bied. Natuurlijk is het ook mogelijk om een prijsopgave op maat te laten maken,

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele reiskosten (buiten Amstelveen), parkeerkosten (conform lokaal tarief) en verzendkosten (indien jullie het album niet komen halen). Deze kosten zullen in de laatste factuur verwerkt worden.  

Wat anderen zeggen…

Een fotoreeks met Diane maken is een feest, tijdens het feest. Eigenlijk begint dat al met het voorbespreking van de wensen. Er wordt goed geluisterd naar wat onze wensen waren, dit werd goed gedocumenteerd en er werden duidelijke afspraken gemaakt.

De dag voor de grote dag nog een final check, of alles nog volgens schema liep. Heel fijn! Op de dag zelf kwam Diane op het afgesproken tijdstip op ons huisadres, en ging vrijwel direct op verkenning om te kijken of de checklist afgewerkt kon worden (wanneer welke foto van welk moment van de dag).

Over de dag gezien, hebben we geen moment gemerkt dat Diane er eigenlijk was. Alles werd onopgemerkt vastgelegd, hetgeen resulteerde in zeer spontane foto’s. Voor de fotoshoot hadden wij een locatie in de natuur uitgezocht. De balans tussen natuur en onze liefde voor elkaar, perfect vastgelegd!!

Al met al, een 10/10! 

Dominique & Alvarez

Diane heeft een prachtige rapportage gemaakt van onze huwelijksdag. Onopvallend met een scherpe blik heeft ze iedereen gespot in een ongedwongen niet geposeerde setting. Dus zowel wij als onze gasten hebben veel plezier van de foto’s die ze gemaakt heeft. Kortom, een aanrader!

Eveline & Ronni

Lieve Diane, een woord ! WOWWWW. Erg mooi geworden, harte dank voor jouw goede zorg! We zijn zeeer tevreden en erg blij met de foto’s.

Tevin & Martijn

Voor ons huwelijk waren we op zoek naar een creatieve fotografe. Met Diane hadden we direct een klik. Ze gaf gehoor aan onze persoonlijke wensen en fotografeerde de dierbare mensen en bijzondere momenten van deze dag. Prachtige foto’s waren het resultaat. Na ons trouwen hebben we het contact met veel plezier voortgezet en jaarlijks zien we elkaar voor een reportage. Van koekjesbakken tot strandfoto’s. De kracht van Diane zit in het feit dat ze de spontaniteit van het moment kan vastleggen in een creatieve foto die technisch perfect is. Dankjewel Diane het is en blijft een feest met je en je bent een ware kunstenares!! Tot snel.

Nancy & Floor

Diane heeft ons vanaf het begin super begeleid. Ze was enorm flexibel en heeft al onze wensen waar gemaakt. Dankzij haar en haar oog voor een goede achtergrond en details hebben we onwijs mooie foto’s van onze ceremonie… Een echte aanrader.

Maike & Gert-Jan

Contact

Hebben jullie interesse in een fotoreportage? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Ik neem dan contact met jullie op om jullie wensen te bespreken.

Kuiken fotografie 
Amstelveen 
Tel: 06-41940931 
KvK: 67977561
BTW: NL001607174B50