Bruiloft

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen en willen graag mooie foto’s hebben van deze dag. Daarom zijn jullie bij ons terecht gekomen.

Naast de reportage van jullie trouwdag leveren wij ook standaard een luxe fotoalbum in alle pakketten vanaf shoot the ceremonie. Bij shoot at cityhall zit in een minialbum. Het luxe album ontwerpen we samen. Dit doen we bij ons, of bij jullie thuis. wij helpen jullie met het kiezen van een formaat en welk materiaal er bij jullie past. Zo krijgen jullie een uniek fotoalbum.

Waarom deze service?
Jaren lang hebben we enkel digitale bestanden geleverd. Deze bleven op computers staan of werden afgedrukt bij afdrukcentrales die niet het maximale haalde uit de foto’s waar we zo hard voor gewerkt hadden. Omdat we achter onze foto’s staan en achter de producten die we leveren zijn we daarom gestopt met het enkel verkopen van digitale bestanden en geven we jullie een herinnering voor het leven.

Hi, wij zijn Veron & Diana
 

Wij zijn dochter en moeder. En wij zijn jullie fotografen.

Diana staat al sinds haar 17e achter de camera, Veron sinds haar 13e. De afgelopen jaren was Veron optioneel als second shooter bij te boeken, maar sinds 2020 doen we de bruidsreportages samen!

Onze stijl is spontaan, vrolijk, zacht, puur en ongeregistreerd. We zijn een mengeling tussen de traditionele bruidsfotograaf en de reportage fotograaf.

Voor ons is het belangrijk dat jullie kunnen genieten van jullie grote dag en dat we dit zo onopvallend mogelijk vast leggen. Maar we nemen wel een momentje voor de familiefoto’s en foto’s van jullie samen.

Omdat we als team fotograferen zien we meer dan een fotograaf alleen. Tijdens de grote momenten fotograferen we dit samen (huwelijks voltrekking, familie foto’s en de reportage van jullie samen). Maar buiten deze grote momenten hebben we de kans om ons op te splitsen en meer momenten te pakken (aankleden bruid en aankleden bruidegom bijvoorbeeld en tijdens de receptie fotografeert de één het aansnijden van de taart terwijl de ander al rond loopt).

En zo zijn we ook altijd een stand by als een van ons even wat gaat drinken of eten. De ander fotografeert dan gewoon door.

En gebeurd er iets met een camera of is één van ons onverhoopt ziek? Dan hebben we altijd een back up… Elkaar en nog een reserve camera. Niets dan voordelen dus om dit met zijn tweetjes te doen en te zorgen dat jullie grote dag perfect vast gelegd zal worden.

Geprikkeld om meer te weten te komen? Vul vrijblijvend het contact formulier.

Prijzen

Hier onder staan alle prijzen vermeld van de pakketten die ik het meest aan bied. Natuurlijk is het ook mogelijk om een prijsopgave op maat te laten maken,

Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten door heel Nederland, exclusief  parkeerkosten (conform lokaal tarief. Deze kosten zullen in de laatste factuur verwerkt worden.  Om de reportage definitief te maken ontvang je een factuur voor een aanbetaling van €250. 6 weken voor de bruiloft ontvang je een tweede factuur voor 50% van het restbedrag. Na de bruiloft ontvang je een preview en een eind factuur voor het restbedag. Na het voldaan van deze factuur ontvang je de bestanden en ontwerpen/bestellen we het fotoalbum.

Wat anderen zeggen…

Een fotoreeks met Diane maken is een feest, tijdens het feest. Eigenlijk begint dat al met het voorbespreking van de wensen. Er wordt goed geluisterd naar wat onze wensen waren, dit werd goed gedocumenteerd en er werden duidelijke afspraken gemaakt.

De dag voor de grote dag nog een final check, of alles nog volgens schema liep. Heel fijn! Op de dag zelf kwam Diane op het afgesproken tijdstip op ons huisadres, en ging vrijwel direct op verkenning om te kijken of de checklist afgewerkt kon worden (wanneer welke foto van welk moment van de dag).

Over de dag gezien, hebben we geen moment gemerkt dat Diane er eigenlijk was. Alles werd onopgemerkt vastgelegd, hetgeen resulteerde in zeer spontane foto’s. Voor de fotoshoot hadden wij een locatie in de natuur uitgezocht. De balans tussen natuur en onze liefde voor elkaar, perfect vastgelegd!!

Al met al, een 10/10! 

Dominique & Alvarez

Diane heeft een prachtige rapportage gemaakt van onze huwelijksdag. Onopvallend met een scherpe blik heeft ze iedereen gespot in een ongedwongen niet geposeerde setting. Dus zowel wij als onze gasten hebben veel plezier van de foto’s die ze gemaakt heeft. Kortom, een aanrader!

Eveline & Ronni

Wat was het ontzettend fijn om Diane te hebben als fotografe op ons huwelijk. Door alle grondige voorbesprekingen waarin zij goed met ons mee dacht en onze wensen volledig in kaart had gebracht, gingen we haar fotografie met het volste vertrouwen tegemoet. Op de dag zelf was ze rustig aanwezig en pakte alles heel professioneel aan. Ook onze kinderen voelden zich helemaal op hun gemak bij haar en dat is op de foto’s direct te zien. Over het resultaat en de profesisonele afhandeling met zowel de digitale foto’s als het fotoboek zijn we dan ook meer dan tevreden. Wat een geweldig mooie foto’s van onze schitterende dag! De herinneringen zullen ons altijd bij blijven mede dankzij het prachtige werk van Diane!

Margot

Lieve Diane, een woord ! WOWWWW. Erg mooi geworden, harte dank voor jouw goede zorg! We zijn zeeer tevreden en erg blij met de foto’s.

Tevin & Martijn

Voor ons huwelijk waren we op zoek naar een creatieve fotografe. Met Diane hadden we direct een klik. Ze gaf gehoor aan onze persoonlijke wensen en fotografeerde de dierbare mensen en bijzondere momenten van deze dag. Prachtige foto’s waren het resultaat. Na ons trouwen hebben we het contact met veel plezier voortgezet en jaarlijks zien we elkaar voor een reportage. Van koekjesbakken tot strandfoto’s. De kracht van Diane zit in het feit dat ze de spontaniteit van het moment kan vastleggen in een creatieve foto die technisch perfect is. Dankjewel Diane het is en blijft een feest met je en je bent een ware kunstenares!! Tot snel.

Nancy & Floor

Diane heeft ons vanaf het begin super begeleid. Ze was enorm flexibel en heeft al onze wensen waar gemaakt. Dankzij haar en haar oog voor een goede achtergrond en details hebben we onwijs mooie foto’s van onze ceremonie… Een echte aanrader.

Maike & Gert-Jan

Diane heeft onze bruiloft in beeld gebracht op een zeer professionele wijze! De foto’s zijn afwisselend, sprankelend, creatief, alles wordt gezien maar Diane zelf lijkt wel onzichtbaar. Het is opvallend hoe haar foto’s ons terugbrengt naar het gevoel en de sfeer van deze bijzondere dag. Knap hoor! Dit werd al heel snel zichtbaar via de eerste foto-impressie via internet (link te delen met familie) en daarna met het mooie fotoalbum. Complimenten! Cor & Wim, Badhoevedorp

Cor & Wim

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet als geheugen steuntje als je met je eigen camera gaat fotograferen.