Je knippert met je ogen…

Als moeder van 4 kinderen weet ik als geen ander hoe snel de tijd voorbij gaat. Mijn moeder zei altijd ‘Je knippert twee keer met je ogen en je kinderen zijn volwassen’. Inmiddels is mijn oudste 30 jaar oud en mijn jongste 13 jaar oud en weet ik, ze had gelijk.

Op het moment dat ze klein zijn denk je dat je het weet, maakt foto’s van de verjaardagen, paardrijles, het behalen van het A-diploma en alle andere hoogtepunten. Maar vaak vergeten we foto’s te maken van de dingen die er echt toe doen. Het dagelijks leven… Samen een broodje eten, bedtijd, naar de speeltuin, zwemles, etc.

Juist deze dingen zorgen ervoor dat je vastlegt hoe het leven er echt uit zag op dat moment. En het zijn juist die momenten die de herinneringen geven uit de jeugd van je kind. Speciaal daarvoor is de Day in the Life reportage.

Extra's

Alle extra opties op een rij
  • Extra bestanden €25 per stuk
  • €150 voor 15 extra bestanden (omgerekend €10 per stuk)
  • Extra uren €150 per uur
  • Luxe fotoalbums mogelijk vanaf €150
  • Afdrukken mogelijk vanaf €15

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, reiskosten a €0,23 per kilometer vanaf postcode 1185RB en eventuele parkeerkosten conform lokaal tarief.

Wat anderen zeggen…

Diane is een topper! Ze is professioneel en maakt schitterende foto’s, terwijl de sfeer juist informeel en gezellig is. Nu met corona houdt ze meer dan voldoende afstand zonder af te doen aan het resultaat. Wij waren heel blij met onze gezinsshoot op locatie waar zij ook veel niet geposeerde foto’s van ons gezin heeft gemaakt.

Mariska Reynders

Lieve vrouw die echt top foto’s maakt en zo professioneel is!

Ilse Hansen

Diane is zeer professioneel, vriendelijk en geduldig. Ze benaderde onze peuter lief en open en won meteen haar vertrouwen. Door haar rust en geduld, in zowel stem als bewegen, bleef de baby heerlijk doorslapen. Zo heeft Diane ons meest dierbare bezit prachtig vastgelegd! Een onbetaalbare herinnering!

Esther van der Roest