Day in the Life

Je knippert met je ogen…

Als moeder van 4 kinderen weet ik als geen ander hoe snel de tijd voorbij gaat. Mijn moeder zei altijd ‘Je knippert twee keer met je ogen en je kinderen zijn volwassen’. Inmiddels is mijn oudste 28 jaar oud en mijn jongste 11 jaar oud en weet ik, ze had gelijk.

Op het moment dat ze klein zijn denk je dat je het weet, maakt foto’s van de verjaardagen, paardrijles, het behalen van het A-diploma en alle andere hoogtepunten. Maar vaak vergeten we foto’s te maken van de dingen die er echt toe doen. Het dagelijks leven… Samen een broodje eten, bedtijd, naar de speeltuin, zwemles, etc.

Juist deze dingen zorgen ervoor dat je vastlegt hoe het leven er echt uit zag op dat moment. En het zijn juist die momenten die de herinneringen geven uit de jeugd van je kind. Speciaal daarvoor is de Day in the Life reportage.

Geboortefotografie

Wil jij jouw bevalling laten vast leggen? Dat kan! Ik ben geen gespecialiseerde geboortefotograaf, maar kom graag jullie bevalling vast leggen. Ik neem slechts een beperkt aantal plaatsen aan per jaar dus als je interesse hebt is het belangrijk om er snel bij te zijn. Je ontvangt een offerte op maat afhankelijk van jullie wensen.

Prijzen

Jij bepaald voor bepalen welke reportage of welk pakket je wilt boeken en wat het budget is dat je hier aan uit geeft. Je hoeft enkel te kiezen, ik adviseer, fotografeer, ontwerp en lever jouw foto’s af op de manier die het beste bij jou past. Er zitten nooit verborgen kosten aan de reportage en hier onder staat precies wat de kosten zijn. Hierdoor kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Extra's

Alle extra opties op een rij
  • Extra bestanden €25 per stuk
  • €150 voor 15 extra bestanden (omgerekend €10 per stuk)
  • Extra uren €150 per uur
  • Luxe fotoalbums mogelijk vanaf €150
  • Afdrukken mogelijk vanaf €15

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele reiskosten buiten Amstelveen en eventuele parkeerkosten conform lokaal tarief.
Bij boeking ontvang je een factuur van €50, betaling van deze factuur bevestigd de afspraak. Na de reportage en het zien van de foto’s ontvang je een factuur voor het restbedrag.

Wat anderen zeggen…

Diane is een topper! Ze is professioneel en maakt schitterende foto’s, terwijl de sfeer juist informeel en gezellig is. Nu met corona houdt ze meer dan voldoende afstand zonder af te doen aan het resultaat. Wij waren heel blij met onze gezinsshoot op locatie waar zij ook veel niet geposeerde foto’s van ons gezin heeft gemaakt.

Mariska Reynders

Lieve vrouw die echt top foto’s maakt en zo professioneel is!

Ilse Hansen

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet als geheugen steuntje als je met je eigen camera gaat fotograferen.