Autosport, concerten & Events

Eventfotografie is een aparte tak van sport. Je bent op 10 plekken tegelijk en weet nooit wat je kan verwachten. Hoeveel mensen zijn er, welke licht omstandigheden kan je verwachten, is het belangrijk om de beweging vast te leggen of juist het moment te bevriezen.

De liefde voor de autosport en concert fotografie is ons met de paplepel ingegoten. Beiden waren we van kleins af aan te vinden op het circuit en bij festivals en concerten. Deze passie zie je dan ook terug in onze fotografie.

Ondanks dat we ons hebben gespecialiseerd in autosport- en concertfotografie hebben we ook ruime ervaring bij het fotograferen van seminars, beurzen en andere zakelijke evenementen.

Extra's

Alle extra opties op een rij
  • 2e fotograaf voor €50 per uur extra
  • Extra uren €150 per uur met een maximum van 3 extra uren 
  • Extra uren voor 2 fotografen €200 per uur met een maximum van 3 extra uren

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, reiskosten a €0,23 per kilometer vanaf postcode 1185RB en eventuele parkeerkosten conform lokaal tarief.

Wat anderen zeggen…

Diane Kuiken is a perfect photographer with a vision for your product or brand. My working experience in the past was very positive and successful.

Ivanildo Kembel

Ik ben nog altijd blij met mijn keuze voor Diane als fotograaf. Inmiddels heeft ze meerdere shoots op locatie voor me gedaan en het resultaat is iedere keer weer prachtig. Ik kan haar met een gerust hart op pad sturen in de wetenschap dat ze ter plaatse een fijn contact heeft met iedereen voor de camera, creatief is in haar keuzes om mooi beeld te maken en uiteindelijk foto’s aflevert die mijzelf en mijn opdrachtgevers telkens weer verrassen en blij maken. Diane is mijn go-to fotograaf, simpel!

Frank van Beek