FAQ

Wat kost een fotoreportage?

In de basis zijn de kosten voor een standaard fotoreportage €250 inclusief 5 bewerkte bestanden en €400 voor een reportage met alle (minimaal 20) bewerkte bestanden . Er zijn uitzonderingen, maar deze staan allemaal vermeld op de pagina’s van de reportages.

Kan ik extra bestanden bij kopen?

Ja dat kan! Extra bestanden kosten €25 per bestand. 

Wanneer moet ik de reportage betalen?

Zodra je een reportage boekt ontvang je een factuur voor de aanbetaling. Na de reportage betaal je de rest. 

Wanneer ontvang ik de foto's?

Na de reportage kan je binnen 14 dagen de bewerkte foto’s bekijken in je klanten portaal. 

Waar zal de reportage plaats vinden?

De reportage vind buiten plaats of bij jullie thuis, afhankelijk van wat voor reportage jullie kiezen. Ik heb geen studio. 

Wat trek ik aan tijdens de reportage?

Kleding waar jij je lekker in voelt en goed past. Wel raad ik af om drukke patronen en kleding met opdrukken te dragen. Maar je ontvangt voor de reportage nog een e-mail met een styleguide zodat je goed voorbereid bent. 

Wat als het regent?

Als het echt slecht weer is verzetten we de afspraak. Dit is geheel kosteloos. Gelukkig gebeurd het in Nederland niet snel dat het uren achter elkaar regent. Soms is het al voldoende om het een uurtje te verzetten. 

Wat als ik ziek ben?

Dan zullen we de reportage ten alle tijden kosteloos verplaatsen. Een reportage doorzetten als er iemand ziek is doe ik in principe niet omdat je het altijd terug ziet op de foto’s. 

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet als geheugen steuntje als je met je eigen camera gaat fotograferen.