FAQ

Wat kost een fotoreportage?

In de basis zijn de kosten voor een standaard fotoreportage €249 inclusief 5 bewerkte bestanden. Er zijn uitzonderingen, maar deze staan allemaal vermeld op de pagina’s van de reportages.

Kan ik extra bestanden bij kopen?

Ja dat kan! Extra bestanden kosten €25 per bestand. Of je koopt alle extra bestanden (15 stuks) voor €150, dat is omgerekend €10 per stuk.

Wanneer moet ik de reportage betalen?

Zodra je een reportage boekt ontvang je een factuur voor de aanbetaling van €50. Bij bruiloften is dit bedrag €250. De betaling van deze factuur bevestigd je reporage. Na de reportage betaal je de rest. 

Wanneer ontvang ik de foto's?

Na de reportage kan je binnen 14 dagen de bewerkte foto’s bekijken in je klanten portaal. 

Waar zal de reportage plaats vinden?

De reportage vind buiten plaats of bij jullie thuis, afhankelijk van wat voor reportage jullie kiezen. Ik heb geen studio. 

Wat trek ik aan tijdens de reportage?

  • Bij het uitzoeken van kleding is het goed om ‘less is more’ aan te houden
  • Kies kleding zonder patronen, strepen, grote logo’s en prints, dit kan afleiden
  • Naturel kleuren zoals bruin, grijs, zwart en een accent wit komen het mooist uit op de foto, maar er is veel mogelijk.
  • Zorg dat de kleding die je draagt goed past, lekker zitten en bij je karakter passen, dan voel jij je goed in je kleding en dit zie je weer terug in de foto’s

Wat als het regent?

Als het echt slecht weer is verzetten we de afspraak. Dit is geheel kosteloos. Gelukkig gebeurd het in Nederland niet snel dat het uren achter elkaar regent. Soms is het al voldoende om het een uurtje te verzetten. 

Wat als ik ziek ben?

Dan zullen we de reportage ten alle tijden kosteloos verplaatsen. Een reportage doorzetten als er iemand ziek is doe ik in principe niet omdat je het altijd terug ziet op de foto’s. 

Hoe lang bewaren jullie mijn fotobestanden?

In principe worden onbewerkte foto’s verwijderd zodra de reportage is opgeleverd. De bewerkte foto’s bewaren we 6 weken.

Ben je bang dat je de foto’s kwijt raakt? Dan is het vanaf heden ook mogelijk om jouw reportage voor lange termijn te laten bewaren. De kosten hiervoor zijn €100 per jaar.

Jij bepaald zelf per jaar of je het bewaren wilt verlengen of niet.

Heb je meerdere reportages bij mij lopen? Dan betaal je over elke extra reportage 50% van de originele prijs, dus voor 2 reportages betaal je €150 per jaar, voor 3 reportages €200 per jaar, etc. 

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet als geheugen steuntje als je met je eigen camera gaat fotograferen.