Fine Art portret

Een fine art portret is voor ons een portret gemaakt met in het achterhoofd de portretten ooit geschilderd door Rembrandt. Spelen met licht en poses.

We kiezen voor een donkere achtergrond en belichten met daglicht of fliters. Afhankelijk van de omstandigheden en de sfeer die we willen neer zetten.

Bij het maken van een fine art portret vragen we of je sobere kleding wilt dragen zodat de aandacht echt naar het portret zelf toe getrokken zal worden.

We bewerken de foto’s achteraf zorgvuldig en je kiest zelf welk bestand in je in hoge resolutie wilt ontvangen. Wil je meer dan 1 bestand? Dan betaal je €50 per bestand extra.

Vanwege de werkwijze is deze vorm van fotografie niet geschikt voor jonge kinderen. Zelf houden we een minimum leeftijd van 10-12 jaar aan afhankelijk van hoe bewegelijk jouw kindje is. Natuurlijk is een fine art portret bij uitstek ook zeer geschikt voor volwassen personen.

Extra's

Alle extra opties op een rij
  • Extra bestanden €50 per stuk
  • Afdrukken mogelijk vanaf €15
  • Fine art portret bij jou op de locatie meerprijs €50

Alle prijzen zijn inclusief 23% BTW, reiskosten a €0,21 per kilometer vanaf postcode 1185RB en eventuele parkeerkosten conform lokaal tarief.

Wat anderen zeggen…

Diane maakt mooie unieke herinneringen vast met prachtige foto’s! Diane heeft al 10 jaar prachtige herinneringen voor mij vastgelegd. Kijk op haar website en je zult versteld staan hoe mooi en hoe leuk je jou mooie gelegenheid of gewoon een mooie foto van jezelf kan vastleggen, van alles is mogelijk!!

Naomi Jager