Gezin & Familie

Hou het gevoel voor altijd vast…

De zon schijnt, er waait een zacht briesje door de ritselende bladeren van de boom waar jullie onder staan terwijl ik een portret maak van jullie. Dat is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid en creativiteit.

Elke fotoreportage is uniek, natuurlijk al doordat ik met jullie op pad ben, maar ook omdat elke locatie en elk seizoen zijn eigen charme met zich mee brengt. In het voorjaar het ontluikende groen, de frisse kleuren en de zachte zon. In de zomer vrolijke kleuren en het felle licht. In de herfst is het weer de oranje en rode bladeren die langzaam uit de bomen dwarrelen. En in de winter een laagstaand zonnetje, soms worden we zelfs verwend met sneeuw.

Ben je gek van een laagstaand zonnetje? Kies dan voor een reportage tijdens het golden hour. Dat is het uur voor de zon onder gaat. We worden dan verwend met extra mooi licht en een warme gloed. Prachtig aan het strand, in de duinen of in Amstelveen aan het water. Deze reportages kunnen enkel in overleg geboekt worden omdat het golden hour elke dag op een andere tijd is.

Is het onverwachts heel slecht weer? Dan verzetten we kosteloos de afspraak.. Maar in mijn ruim 15 jaar als fotograaf is dit pas een enkele keer voorgekomen.

 

Prijzen – Particulier

Jij bepaald voor bepalen welke reportage of welk pakket je wilt boeken en wat het budget is dat je hier aan uit geeft. Je hoeft enkel te kiezen, ik adviseer, fotografeer, ontwerp en lever jouw foto’s af op de manier die het beste bij jou past. Er zitten nooit verborgen kosten aan de reportage en hier onder staat precies wat de kosten zijn. Hierdoor kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Extra's

Alle extra opties op een rij
  • Extra bestanden €25 per stuk
  • €150 voor 15 extra bestanden (omgerekend €10 per stuk)
  • Extra uren €150 per uur
  • Luxe fotoalbum mogelijk vanaf €150
  • Afdrukken mogelijk vanaf €15
  • Meerprijs voor newborn of cakesmash €50

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele reiskosten buiten Amstelveen en eventuele parkeerkosten conform lokaal tarief.
Bij boeking ontvang je een factuur van €50, betaling van deze factuur bevestigd de afspraak. Na de reportage en het zien van de foto’s ontvang je een factuur voor het restbedrag.

Wat anderen zeggen…

Een aantal jaren geleden zocht ik een fotograaf die mijn kinderen mooi kon portretteren zonder dat dit geregisseerd zou aanvoelen. Diane en haar indrukwekkende portfolio spraken mij meteen aan. Ik ben nog altijd blij dat ik destijds – meerdere keren – voor haar gekozen heb.

Wat de foto’s zo bijzonder maakt is dat ze zo herkenbaar zijn. Kleine details die iemand authentiek maken worden zorgvuldig door Diane vastgelegd: de dromerige blik van mijn dochter, de vrolijke grijns van haar zusje en twee beschermende broers naast hen. Je ziet het allemaal terug en dat maakt de foto’s van Diane zo waardevol.

Daarnaast benadert zij jou en je gezin op dezelfde manier: open en warm, je mag zijn wie je bent en zoals je bent. Dat maakt dat je vergeet dat je wordt gefotografeerd en is elke sessie ontspannen en eigenlijk gewoon erg gezellig.

Onlangs ben ik begonnen met het maken van de fotoalbums voor mijn kinderen en zag ik de foto’s weer voorbij komen. De kwaliteit is nog altijd top, maar het mooiste blijft dat ik mijn kinderen terugzie voor wie ze waren. Dat maakt de portretten die Diane van hen maakte een waardevolle en liefdevolle herinnering die ik altijd zal blijven koesteren.

Talitha Haan

Diane maakt mooie unieke herinneringen vast met prachtige foto’s! Diane heeft al 10 jaar prachtige herinneringen voor mij vastgelegd. Kijk op haar website en je zult versteld staan hoe mooi en hoe leuk je jou mooie gelegenheid of gewoon een mooie foto van jezelf kan vastleggen, van alles is mogelijk!!

Naomi Jager

Diane is zeer professioneel, vriendelijk en geduldig. Ze benaderde onze peuter lief en open en won meteen haar vertrouwen. Door haar rust en geduld, in zowel stem als bewegen, bleef de baby heerlijk doorslapen. Zo heeft Diane ons meest dierbare bezit prachtig vastgelegd! Een onbetaalbare herinnering!

Esther van der Roest

Het was heel erg leuk! Ik merkte dat We ons heel vrij en thuis voelden en het daardoor geen ‘gedwongen’ maar heel natuurlijke foto’s zijn geworden.

Trees Richards

Diane is zeer professioneel, vriendelijk en Diane is bij ons thuis geweest voor de cakesmash fotoshoot van onze jongste dochter. Beide dochters voelden zich direct bij haar op hun gemak en ze heeft ook de oudste bij de shoot betrokken. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

Robin de Vegt

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet als geheugen steuntje als je met je eigen camera gaat fotograferen.