Even voorstellen…

Als tiener droomde ik er van om journalist te worden. Ik stelde mezelf voor hoe ik als onafhankelijke vrouw de wereld over zou reizen en verhalen zou vertellen van andere mensen… Maar na de geboorte van mijn oudste dochter verdween de drang om te reizen en wilde ik niets liever dan thuis zijn bij mijn meisje.

Toen ik jaren later de gelegenheid kreeg om foto’s te maken voor mensen merkte ik hoe fijn ik het vond om alsnog verhalen van andere mensen te vertellen. Dit keer niet in schrift, maar via foto’s. En zo werd mijn liefde voor vertellen in een nieuw jasje gestoken.

Mijn Gezin

Even wat gezins feiten op een rijtje. Ik ben mama van 3 volwassen dochters en een zoon: Sade, Veron, Vianne en Otis. Samen met mijn (geregistreerd) partner Edward woon ik in Amstelveen en houden we daar het gezin draaiende terwijl we beiden hard werken.

Het is soms een gekkenhuis, een lege agenda is iets wat we niet kennen. Maar met een portie humor zetten we onze schouders er onder en zitten we aan het einde van de dag altijd tevreden met het stelletje ongeregeld op de bank.

Mijn jongste, Otis is geboren met autisme, spierzwakte, hypermobiliteit en een taalstoornis. Al toen hij een paar maanden oud was werd duidelijk dat hij zich niet ontwikkelde zoals de meeste kinderen en met 2 jaar kregen we de diagnose.  Ondanks dat dit heftig klinkt kan ik vol overtuiging zeggen dat hij een gelukkig kind is dat zich super ontwikkeld.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de cheat sheet als geheugen steuntje als je met je eigen camera gaat fotograferen.