Diane

Als tiener droomde ik er van om journalist te worden. Ik stelde mezelf voor hoe ik als onafhankelijke vrouw de wereld over zou reizen en verhalen zou vertellen van andere mensen… Maar na de geboorte van mijn oudste dochter verdween de drang om te reizen en wilde ik niets liever dan thuis zijn bij mijn meisje.

Toen ik jaren later de gelegenheid kreeg om foto’s te maken voor mensen merkte ik hoe fijn ik het vond om alsnog verhalen van andere mensen te vertellen. Dit keer niet in schrift, maar via foto’s. En zo werd mijn liefde voor vertellen in een nieuw jasje gestoken.

Ik ben mama van 3 volwassen dochters en een zoon: Sade, Veron, Vianne en Otis. Samen met mijn (geregistreerd) partner Edward woon ik in Amstelveen en houden we daar het gezin draaiende terwijl we beiden hard werken.

Het is soms een gekkenhuis, een lege agenda is iets wat we niet kennen. Maar met een portie humor zetten we onze schouders er onder en zitten we aan het einde van de dag altijd tevreden met het stelletje ongeregeld op de bank.

 

Veron

Hoi ik ben Veron.

Ik ben voor een camera opgegroeid. Ik was een jaar of vier toen ik begon met modellen werk. Veel van mijn vrienden uit die tijd zijn modellen werk blijven doen. Ik was echter altijd geïnteresseerd in de fotografie kant. Er was niets magischer dan als model ergens poseren en daarna het eindresultaat te zien krijgen.

Op mijn zevende kreeg ik een compact cameraatje voor mijn verjaardag. Toen wist ik het al vrij snel. Ik wilde fotograaf worden. Op mijn dertiende mocht ik voor het eerst voor het echt. Mijn vader gaf mij zijn professionele camera te leen en daar ging ik dan, mijn eerste bruiloft fotograferen. Ik ben daarna nooit meer gestopt en nu doe ik van alles.

Mijn specialiteiten liggen bij autosport fotografie, portretten en bruiloften.