Uw foto’s staan online

Door op onderstaande button te klikken kom je in het bestel systeem en kan je eenvoudig zelf de foto’s bekijken en bestellen. 

Na ontvangst van de bestelling zal deze verwerkt worden door een afdruk centrale die gespecialiseerd is in schoolfotografie. Deze verzenden ze rechtstreeks naar jullie huisadres. Wel zo makkelijk.

De levertijd voor fotoafdrukken is ca. 3 werkdagen. Bestel je een vergroting of canvas dan kan dit tot maximaal 14 werkdagen duren.

Ik krijg vaak de vraag of ook de groepsfoto’s gedownload kunnen worden, helaas moet ik hier nee op antwoorden. De klassenfoto is alleen als print te bestellen. 

Heb je nog vragen over jouw bestelling of het bestel proces of ben je het inlog kaartje kwijt? Dan mag je altijd een e-mail sturen naar kuikenfotografie@gmail.com

Schoolfoto’s op uw school?

 Ben je hier namens een school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf? Ik kom graag op een speelse en spontane manier fotograferen bij jullie. De foto’s worden buiten genomen, of op de groep in de omgeving waar de kinderen zich dagelijks bevinden. Ik maak geen gebruik van achtergronden en flitsers. Dit is een bewuste keus, ik wil de kinderen het liefst vast leggen in de omgeving waar ze zich het prettigste voelen.

Kiezen jullie voor mij als fotograaf? Dan heb ik een aantal aantrekkelijke extra’s voor de school:

  • Gratis 2x een groepsfoto per groep
  • Gratis teamfoto
  • Gratis download van alle portret foto’s in lage resolutie om te gebruiken voor o.a. digitale dossiers
  • Kortingsbon voor elke leerkracht die op de foto is geweest

Ik zorg ervoor dat jullie als school zo min mogelijk werk hebben, jullie leveren een klassenlijst aan in de 2 weken voor de schoolfoto’s en zorgen dat er per fotodag 2 klassenouders zijn om te assisteren. Ik lever de inlog kaartjes rechtstreeks aan school en de door de ouders bestelde foto’s worden niet naar school maar rechtstreeks naar de ouders verstuurd.