Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. 

Onze stijl is spontaan, vrolijk, puur en ongeregistreerd. Willen jullie een fotoreportage? Dan gaan we een stukje wandelen en zullen we op een ontspannen manier foto’s van jullie samen maken. 

Verder hebben we oog voor detail. De schoenen, de bloemen, achterkant van de jurk, het opmaken, de ring. Alles brengen we in beeld. 

Voor ons is het belangrijk dat jullie kunnen genieten van jullie grote dag en dat we dit zo onopvallend mogelijk vast leggen.

Omdat we als team fotograferen zien we meer dan een fotograaf alleen. Zo hebben we de kans om ons op te splitsen en meer momenten te pakken (aankleden bruid en aankleden bruidegom bijvoorbeeld en tijdens de receptie fotografeert de één het aansnijden van de taart terwijl de ander al rond loopt).

Heb je een klein budget? Dan is het ook mogelijk om één van ons tweëen in te huren.

De prijzen hier boven zijn enkele voorbeelden. Het is altijd mogelijk op een op maat gemaakte offerte te ontvangen. Geheel afgestemd op jullie wensen. De prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten a €0,23 per kilometer en eventuele parkeerkosten (conform lokaal tarief).

Wat anderen zeggen…

Een fotoreeks met Diane maken is een feest, tijdens het feest. Eigenlijk begint dat al met het voorbespreking van de wensen. Er wordt goed geluisterd naar wat onze wensen waren, dit werd goed gedocumenteerd en er werden duidelijke afspraken gemaakt.

De dag voor de grote dag nog een final check, of alles nog volgens schema liep. Heel fijn! Op de dag zelf kwam Diane op het afgesproken tijdstip op ons huisadres, en ging vrijwel direct op verkenning om te kijken of de checklist afgewerkt kon worden (wanneer welke foto van welk moment van de dag).

Over de dag gezien, hebben we geen moment gemerkt dat Diane er eigenlijk was. Alles werd onopgemerkt vastgelegd, hetgeen resulteerde in zeer spontane foto’s. Voor de fotoshoot hadden wij een locatie in de natuur uitgezocht. De balans tussen natuur en onze liefde voor elkaar, perfect vastgelegd!!

Al met al, een 10/10! 

Dominique & Alvarez

Diane heeft een prachtige rapportage gemaakt van onze huwelijksdag. Onopvallend met een scherpe blik heeft ze iedereen gespot in een ongedwongen niet geposeerde setting. Dus zowel wij als onze gasten hebben veel plezier van de foto’s die ze gemaakt heeft. Kortom, een aanrader!

Eveline & Ronni

Wat was het ontzettend fijn om Diane te hebben als fotografe op ons huwelijk. Door alle grondige voorbesprekingen waarin zij goed met ons mee dacht en onze wensen volledig in kaart had gebracht, gingen we haar fotografie met het volste vertrouwen tegemoet. Op de dag zelf was ze rustig aanwezig en pakte alles heel professioneel aan. Ook onze kinderen voelden zich helemaal op hun gemak bij haar en dat is op de foto’s direct te zien. Over het resultaat en de profesisonele afhandeling met zowel de digitale foto’s als het fotoboek zijn we dan ook meer dan tevreden. Wat een geweldig mooie foto’s van onze schitterende dag! De herinneringen zullen ons altijd bij blijven mede dankzij het prachtige werk van Diane!

Margot

Lieve Diane, een woord ! WOWWWW. Erg mooi geworden, harte dank voor jouw goede zorg! We zijn zeeer tevreden en erg blij met de foto’s.

Tevin & Martijn

Voor ons huwelijk waren we op zoek naar een creatieve fotografe. Met Diane hadden we direct een klik. Ze gaf gehoor aan onze persoonlijke wensen en fotografeerde de dierbare mensen en bijzondere momenten van deze dag. Prachtige foto’s waren het resultaat. Na ons trouwen hebben we het contact met veel plezier voortgezet en jaarlijks zien we elkaar voor een reportage. Van koekjesbakken tot strandfoto’s. De kracht van Diane zit in het feit dat ze de spontaniteit van het moment kan vastleggen in een creatieve foto die technisch perfect is. Dankjewel Diane het is en blijft een feest met je en je bent een ware kunstenares!! Tot snel.

Nancy & Floor

Diane heeft ons vanaf het begin super begeleid. Ze was enorm flexibel en heeft al onze wensen waar gemaakt. Dankzij haar en haar oog voor een goede achtergrond en details hebben we onwijs mooie foto’s van onze ceremonie… Een echte aanrader.

Maike & Gert-Jan

Diane heeft onze bruiloft in beeld gebracht op een zeer professionele wijze! De foto’s zijn afwisselend, sprankelend, creatief, alles wordt gezien maar Diane zelf lijkt wel onzichtbaar. Het is opvallend hoe haar foto’s ons terugbrengt naar het gevoel en de sfeer van deze bijzondere dag. Knap hoor! Dit werd al heel snel zichtbaar via de eerste foto-impressie via internet (link te delen met familie) en daarna met het mooie fotoalbum. Complimenten! Cor & Wim, Badhoevedorp

Cor & Wim