Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Beeldmateriaal is in de huidige wereld bepalend voor jouw bedrijf. Met de juiste foto’s laat jij zien waarom een klant voor jou moet kiezen. Ze willen de mens achter het product zien, zijn nieuwsgierig naar het bedrijf en zoeken de perfecte match via dit beeldmateriaal.

Daarom is het van groot belang om hier voldoende in te investeren. En dan bedoel ik niet enkel financieel, maar ook tijd is hierin een belangrijk component. Ik neem die taak grotendeels uit handen door je voor te bereiden op de fotoreportage, te luisteren naar de wensen en dit in praktijk te brengen.

Of dit nu gaat om een profielfoto voor Linked In, een sfeer impressie op de website, of het fotograferen van een evenement zodat klanten en collegae hier op terug kunnen kijken. Ik zal jullie ten alle tijden van A tot Z begeleiden in dit proces.

Beeldbank Reportage

Voor een compleet pakket met beeld materiaal
499
  • Een fotoreportage van maximaal 120 a 180 minuten
  • Verschillende locaties mogelijk mits binnen de tijd van de reportage
  • Online gallery van alle onbewerkte foto’s
  • 15 bewerkte foto’s
  • Bewerkte foto’s via download link in hoge resolutie
  • Foto’s mogen onbeperkt gebruikt worden voor eigen website, eigen social media en eigen drukwerk
  • Ideaal voor het opbouwen van een beeldbank voor meerdere mogelijkheden
  • Extra foto’s €25 per stuk

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, reiskosten a €0,23 per kilometer vanaf postcode 1185RB en eventuele parkeerkosten conform lokaal tarief.

Wat anderen zeggen…

Diane is een super fotograaf. Ze vraagt goed wat je wilt, is flexibel in haar mogelijkheden en stelt je op je gemak zodat je niet van die officiële foto’s krijgt. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Renate de Schaap

Diane heeft een aantal keer foto’s gemaakt voor onze verloskundigenpraktijk. Het meedenken aan de praktische kant, compositie en aankleding bijvoorbeeld is heel fijn. Het maken van afspraken, facturatie en inzage in de reportage is dit jaar in een digitale vorm gegoten wat het erg professioneel en toegankelijk maakt. Sowieso de vrolijkheid, manier van in contact zijn en eerlijkheid over de kwaliteit van de foto’s (lees; eigen tevredenheid van Diane ;)) is voor ons een reden om een volgende keer weer met haar voor een shoot te gaan

Claire Kroon

Diane Kuiken is a perfect photographer with a vision for your product or brand. My working experience in the past was very positive and successful.
Ivanildo Kembel

Diane maakt prachtige foto’s in een ontspannen setting. De foto’s laten je van je beste kant zien. Een hele goede fotograaf!

Maaike Klaver

Ik ben nog altijd blij met mijn keuze voor Diane als fotograaf. Inmiddels heeft ze meerdere shoots op locatie voor me gedaan en het resultaat is iedere keer weer prachtig. Ik kan haar met een gerust hart op pad sturen in de wetenschap dat ze ter plaatse een fijn contact heeft met iedereen voor de camera, creatief is in haar keuzes om mooi beeld te maken en uiteindelijk foto’s aflevert die mijzelf en mijn opdrachtgevers telkens weer verrassen en blij maken. Diane is mijn go-to fotograaf, simpel!

Frank van Beek

Al jaren is Diane de fotografe die mijn sportfoto’s maakt. Met veel plezier, aandacht en inlevingsvermogen neem ze de tijd voor het plan. Zowel in de studio als op locatie kan ze erg goed uit de voeten. Een aanrader voor persoonlijke maar ook bedrijfsfotografie.
Ewoud van Dulken

Een aantal opdrachtgevers